Υποδοχή Τιμίας Κάρας του Αγίου Ελευθερίου στην ενορία του Αγίου Νικολάου Πλωμαρίου στην πανήγυρι του Αγίου Χαραλάμπους στο Πραστιό- (Φώτο)

αναρτήθηκε στις 12 Φεβ 2011, 11:35 π.μ. από το χρήστη Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Πλωμαρίου   [ ενημερώθηκε 12 Φεβ 2011, 11:36 π.μ.από Lesvos Web ]Με κατάνυξη και μεγαλοπρέπεια  πραγματοποιήθηκε, σήμερα 9η  Φεβρουαρίου, η υποδοχή της Τιμίας Κάρας του Αγίου Ελευθερίου στην ενορία του Αγίου           Νικολάου Πλωμαρίου στο παρεκκλήσι του Αγίου Χαραλάμπους στο Πραστιό. Την Τίμια Κάρα του Αγίου Ελευθερίου εκόμισε εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ν. Ιωνίας και Φιλαδελφείας αρχιμανδρίτης π.Θεόφιλος και υποδέχθηκε ο κλήρος του Πλωμαρίου στον αύλειο χώρο του Ιερού Ναού του Αγίας Χαραλάμπους . 

Κατόπιν, τελέσθηκε   ο πανηγυρικός Εσπερινός της εορτής.                                   Ο εφημέριος του Αγίου Νικολάου στο τέλος εξέφρασε τις ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη του προς τον Μητροπολίτη Μυτιλήνης και προς τον Μητροπολίτην Ν. Ιωνίας και Φιλαδελφείας για την ευλογία και την χάρη να προσκυνήσουν οι Πλωμαρίτες την Τίμια Κάρα του Αγίου Ελευθερίου .