Όσοι αρνούνται την πανδημία παροργίζουν τον Θεό

αναρτήθηκε στις 23 Ιαν 2021, 7:20 π.μ. από το χρήστη Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Πλωμαρίου   [ ενημερώθηκε 23 Ιαν 2021, 7:20 π.μ. ]


Η συγκλονιστική προφητεία του αείμνηστου .

«Έρχεται επιδημία, όχι γρίπη σαν την γριπούλα αυτή, που πέφτεις στα κρεβάτια, αλλά, σύμφωνα με την Αποκάλυψη, έρχεται επιδημία με ένα περίεργο όνομα ασθένειας που θα εκμηδενίσει, θα εξευτελίσει τους γιατρούς, θα εξευτελίσει τα φαρμακεία, τα πάντα!

Σκούπα ηλεκτρική! Τι να μας κάνει ο Θεός;

Προσευχή δεν κάνουμε, Αγία Γραφή δεν διαβάζουμε, πορνείες και μοιχείες και διαζύγια, και ακαθαρσίες, σκουλήκια βρωμερά και ακάθαρτα!

Έρχεται επιδημία που θα σαρώσει τον κόσμον ολόκληρο! Σκούπα ηλεκτρική!

Και όπως στον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο, ήλθε η γρίπη εκείνη που εσάρωσε την Αθήνα ολόκληρον, και χιλιάδες έπεσαν και απέθαναν, ούτω πως έρχεται εξ Ανατολών φοβερά επιδημία!

Κινδυνεύουμε, αδελφοί μου!

Να πέσουμε στα γόνατα, στα άρματα, στην προσευχή!».

Αυτά τα χαρακτηριστικά για τον κορονοϊό είχε πει ο μακαριστός Αυγουστίνος Καντιώτης, ένας από τους μεγαλύτερους ιεροκήρυκες του 20ού αιώνα.

Τί μπορεί κάθε σκεπτόμενος χριστιανός να συμπεράνει από την φοβερή πανδημία, όπως επιβεβαιώνει και η παραπάνω συγκλονιστική προφητεία;

Ότι ο κορονοϊός είναι «οργή Θεού».

Προσοχή: δεν εννοούμε ότι ο Θεός τον δημιούργησε. Δεν είναι αίτιος των κακών ο Θεός. Κανενός κακού! Προς Θεού! Μία τέτοια αντίληψη θα ήταν αιρετική.

«Ο Θεός ουκ εποίησεν θάνατον».

Ο θάνατος, η ασθένεια, η φθορά, είναι αποτελέσματα της ανθρώπινης αμαρτίας.

Εξάλλου είναι γνωστό ότι ο κορονοϊός ξεκίνησε από ανθρώπινα πειράματα σε κάποιο εργαστήριο της Γουχάν. Και μάλιστα, με βάση πρόσφατες επιστημονικές έρευνες, όλο και περισσότερο τεκμηριώνεται η άποψη ότι προοριζόταν ως βιολογικό όπλο των Κινέζων, το οποίο όμως ξέφυγε από τον έλεγχό τους.

Εννοούμε ότι ο κορονοϊός παραχωρήθηκε από τον Θεό ως ένα παιδαγωγικό μέσο για την ανθρωπότητα, για να μας οδηγήσει σε μετάνοια και σωτηρία.

Διότι δεν μπορούσε ο Θεός να φωτίσει έναν επιστήμονα να βρει το φάρμακο σε λίγες ημέρες;

Ο Θεός γνωρίζει από τα κακά αυτού του κόσμου να βγάζει καλά. Από το πικρό εξάγει μέλι.

Και είναι βέβαιο ότι ο κορονοϊός έβαλε ένα φρένο στην αντίθετη προς τον Θεό ξέφρενη πορεία του σύγχρονου κόσμου.

Για αυτόν τον λόγο όσοι, εντός του χώρου της Εκκλησίας μας, λένε ότι ο κορονοϊός δεν είναι τίποτε και ότι είναι μία απλή γρίππη, παροργίζουν τον Θεό που επέτρεψε την πανδημία, κινούνται αντίθετα προς το θέλημά Του.

Για αυτό και είδαμε πολλούς και πολλές στον χώρο της Εκκλησίας που περιφρόνησαν τον κορονοϊό και -κατά συνέπεια- και τα μέτρα εναντίον του να υποφέρουν πολύ.

Είδαμε και θανάτους. Και πολλοί αισθάνονται τύψεις γιατί δεν έλαβαν έγκαιρα τα δέοντα μέτρα και άθελά τους έγιναν αιτία να πεθάνουν συνάνθρωποί τους.

Για αυτό η σωστή στάση είναι πάντα η μεσότητα. Όχι περιφρόνηση και απόρριψη της πανδημίας, αλλά πίστη και εμπιστοσύνη στον Θεό και στην προστασία Του.